NAKON DVOGODIŠNJE PAUZE: Velika Međunarodna izložba pasa svih rasa

J. S.

27. 04. 2022. u 10:07

UVRANjU će nakon dvogodišnje pauze biti održana 11. Međunarodna izložba pasa svih rasa. Ove godine 1.maja izložba se odvija na prostoru sportsko rekreativnog centra i imaće i humanitarni karakter, jer će se tog dana prikupljati novac za SMS bebu iz Vranja, malog Vukana koji čeka da primi najskuplji lek na svetu.

НАКОН ДВОГОДИШЊЕ ПАУЗЕ: Велика Међународна изложба паса свих раса

Foto: J.S.

- Prvi put od postojanja kinološko društvo samostalno finansijski organizuje izložbu, Obezbeđen je bogat nagradni fond u vidu uvoznih pehara i vrhunske hrane za pse. Generalni sponzor izložbe je firma MJ TRADE DOO iz Niša, a finansijsku pomoć pružili brojni privrednici i udruženja, iz Vranja, Grdelice, Leskovca i Niša – kaže predsednik Konološkog društva “Švrća” -  Mića Mladenović.
 
Prema njegovim rečima do sada su učešće prijavili izlagači iz Poljske, Rusije, Gruzije, Slovenije, BIH, Crne Gore, Bugarske, Severne Makedonije, Grčke i naravno iz Srbije. Sudijski žiri je sastavljen od međunarodnih sudija iz Slovačke, Slovenije, Makedonije i Srbije.

Kinološko društvo se priključuje borbi koju vode Vranjanci i Srbija za malog Vukana.Dogovoreno je da na sam dan izložbe bude organizovano prikupljanje novca za njegovo lečenje
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana