„OSMEH OPTUŽENIKA“ SRĐANA JOVIĆA: U Paraćinu sutra promocija istorijskog romana

Зорана Рашић
Zorana Rašić

18. 04. 2022. u 14:47

U GALERIJI paraćinskog Kulturnog centra sutra će od 19 sati biti predstavljen prvi roman diplomiranog istoričara Srđana Jovića, koga je organizator, Kulturni centar, najavio kao izuzetno zainteresovanog za društeno-politička zbivanja.

„ОСМЕХ ОПТУЖЕНИКА“ СРЂАНА ЈОВИЋА: У Параћину сутра промоција историјског романа

Foto: KC Paraćin

Pod nazivom „Osmeh optuženika“, roman je potresna, inspirativna i uzbudljiva priča koja vraća u prošlost, a čitaoce suočava sa kuluturom i sa svim „spoljnim i unutrašnjim tokovima istorijske vertikale“.

Jović je tokom studija istorije na Filozofskom fakultetu završio New Policy School kao predstavnik organizacije „Inicijativa mladih za ljudska prava“, čiji je bio član.

 Bavi se istraživanjem savremenih društveno-političkih oblika i uticajem globalizacije na Balkan, sa posebnim osvrtom na položaj srpskog naroda u savremenom svetu, a takođe i antičkom istorijom i kulturom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)