PODRŠKA RODITELJIMA U RURALNIM SREDINAMA: Radionica za izradu strateškog dokumenta

Дејан Ристић
Dejan Ristić

18. 03. 2022. u 14:45

U OKVIRU Projekta „Podrška lokalnim samoupravama za širenje dobrih politika i praksi podrške roditeljstvu “, u Vranju je održana dvodnevna radionica Međusektorskh radnih tela pet gradova, učesnika projekta.

ПОДРШКА РОДИТЕЉИМА У РУРАЛНИМ СРЕДИНАМА: Радионица за израду стратешког документа

D. Ristić

Osnovni cilj radionice je izrada strategije komunikacije, koja bi regulisala mere podsticajnog roditeljstva u lokalnoj zajednici. Grad Vranje aktivno učestvuje u izradi strateškog dokumenta, ali će pružiti i praktičnu podršku u implementaciji projekta. 

Jedna od mera je podrška roditeljima u ruralnim područjima kroz radionice za roditelje i decu. Za ovu namenu, u budžetu za 2022. godinu, izdvojeno je više od dva miliona dinara. Organizator radionice je Stalna konferencija gradova i opština, uz podršku UNICEF-a i Grada Vranja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)