ZASEDALI VEĆNICI SO ĆUPRIJA: Formiran Savet za koordinisanje poslova bezbednosti saobraćaja

Z. GLIGORIJEVIĆ

25. 02. 2022. u 13:07

ČLANOVI Opštinskog veća SO Ćuprija na današnjoj sednici formirali su Savet za koordinisanje poslova bezbednosti saobraćaja, koji će uz Dejana Ristića, direktora JKP „Ravno 2014“ kao predsednika, činiti i Dejan Đorđević, diplomirani inženjer saobraćaja, Miloš Živadinović, diplomirani menadžer, Nebojša Stojanović, ispred MUP, i Boban Zlatanović, predstavnik JKP „Ravno 2014“. Na sednici je rečeno i da je na godišnji program rada Saveta za bezbednost saobraćaja republička Agencija za bezbednost saobraćaja dala „zeleno svetlo“.

ЗАСЕДАЛИ ВЕЋНИЦИ СО ЋУПРИЈА: Формиран Савет за координисање послова безбедности саобраћаја

Foto: SO Ćuprija

Na sednici opštinske vlade odlučeno je da se raspiše konkurs za imenovanje direktora JP „Zoohigijena“. Rok za prijavu učesnika je 30 dana od dana objavljivanja konkursa.

Većnicima je prezentovano da je Ministarstvo zaštite životne sredine pozitivno ocenilo Program korišćenja budžetskih sredstava za zaštitu životne sredine na teritoriji opštine, izuzev dela koji se odnosi na katastar zelenih površina, koji se prema njihovom mišljenju, ne odnosi konkretno za zaštitu životne sredine. Većnici su prihvatili program i uputili ga Skupštini na usvajanje.

Prihvaćen je i zahtev Centra za socijalni rad za izmenu Pravilnika o sistematizaciji i razmatrana redovna usklađenost programskih aktivnosti javnih preduzeća čiji je osnivač opština.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)