BESPLATNE ONLAJN PRIPREME IZ MATEMATIKE I INFORMATIKE: Na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu

LJ. P.

26. 01. 2022. u 15:28

DEPARTMAN za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu organizuje besplatne onlajn pripreme za fakultetske prijemne iz matematike i informatike. Pripreme počinju u utorak, 1. februara, a zainteresovani srednjoškolci treba da kreiraju svoj nalog na portalu: https://edumoodle.pmf.uns.ac.rs

БЕСПЛАТНЕ ОНЛАЈН ПРИПРЕМЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ И ИНФОРМАТИКЕ: На Природно-математичком факултету у Новом Саду

Prirodnomatematčki fakultet Novi Sad

Ove pripreme se godina unazad održavaju onlajn, kako bi se omogućilo svim srednjoškolcima iz Srbije i regiona da se spreme za prijemni, a da ne moraju fizički da budu u Novom Sadu. Pripreme će pokriti sve oblasti koje su maturantima neophodne da bi uspešno položili prijemni ispit na fakultetu iz matematike i informatike.

Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu želi svim srednjoškolcima da pruži jednake šanse za upis na fakultet i zato su ove pripreme kao i prethodnih godina – u potpunosti besplatne. Učenici mogu da se priključe pripremama u bilo kom trenutku, a svi časovi će biti snimljeni i svi registrovani srednjoškolci moći će ovu nastavu da pogledaju i odloženo.

Pripremna nastava će se držati svakog utorka od 20 časova, a prvi čas je zakazan za utorak, 1. februar.

Na početku priprema biće obrađene sve teme koje dolaze na prijemni, a zatim će nekoliko časova biti posvećeno rešavanju onih zadataka koje učenici žele da reše zajedno. Tokom priprema biće održan i probni onlajn prijemni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VODITELJU PREMINULA SUPRUGA: Otišla je moja žena i mama mog sina, ostavila nas je u tmini vremena