ZGRADA APOTEKE U VLASNIŠTVU GRADA: Potpisan ugovor između čelnika Apotekarske ustanove Čačak i gradonačelnika

V. I.

03. 01. 2022. u 14:30

ZVANIČNO je potpisan ugovor između Grada i Apotekarske ustanove Čačak o iznajmljivanju prostora u kojoj se ova ustanova nalazi, bez nadoknade.

ЗГРАДА АПОТЕКЕ У ВЛАСНИШТВУ ГРАДА: Потписан уговор  између челника Апотекарске установе Чачак и градоначелника

Foto: GU Čačak

Zgrada u kojoj se nalazi Apotekarska ustanova od nedavno je u vlasništvu Grada. U pitanju je prostor od 219 metara kvadratnih, koji je Grad otkupio od naslednika starih vlasnika objekta, kojima je restitucijom vraćen u vlasništvo.

- Izuzetno sam ponosan što smo uspeli u nameri da ovaj prostor, na Gradskom šetalištu, pribavimo u svojinu Grada, a cena je bila 206.000 evra. Ovo je divan objekat, u kome radi odličan kadar na čelu sa direktorkom Sanjom Simović i ubeđen sam da će oni, na zadovoljstvo stanovništva čitavog regiona, nastaviti sa uspešnim radom – rekao je gradonačelnik Milun Todorović prilikom posete ovoj ustanovi.

Direktorka Simović je izrazila zahvalnost gradonačelniku i ostalim predstavnicima lokalne samouprave što su prepoznali značaj Apotekrske ustanove Čačak u obavljanju farmaceutske delatnosti i na teritoriji Čačka, ali i na teritorijama opština Lučani i Ivanjice.

- Naša Uprava je u ovom prostoru više od tri decenije, a potpisivanje ovog ugovora i pribavljanje u javnu svojinu, samo potvrđuje da naš osnivač ceni profesionalan rad 75 zaposlenih, od čega 39 diplomiranih farmaceuta – kazala je Simović, obećavajući da će nastaviti da rade za dobrobit svih naših sugrađana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE(T)! Devet dana posle operacije kolena - odlučio se na ovo (VIDEO)