RAKIĆ POSETIO ŠTRPCE: Gradonačelniku Daliboru Jevtiću poželeo uspeh u budućem radu

D.Z.

02. 12. 2021. u 21:34

MINISTAR za zajednice i povratak i predsednik Srpske liste Goran Rakić posetio je danas opštinu Štrpce i novom gradonačelniku Daliboru Jevtiću poželeo uspeh u budućem radu na novoj, kako je rekao, veoma odgovornoj poziciji.

РАКИЋ ПОСЕТИО ШТРПЦЕ: Градоначелнику  Далибору Јевтићу  пожелео успех у будућем раду

Foto: D.Z.

- Ponosni smo na to što smo uspeli da u svim opštinama sa srpskom većinom naši gradonačelnici mogu u budućnosti intenzivno da rade na svim poljima važnim za bolji život Srba.

Gradonačelniče Jevtiću, imate moju apsolutnu podršku u nameri da Štrpce učinite još lepšim mestom za građane ove opštine. U okviru naših mogućnosti pomoćićemo vam u toj iskrenoj nameri-naveo je ministar Rakić u objavi na fejsbuku.Tom prilikom, gradonačelnik Dalibor Jevtić se zahvalio na podršci i istakao da je Ministarstvo za zajednice i povratak uvek bilo značajan partner opštini Štrpce u realizaciji važnih infrastrukturnih projekata.

- Ovo je vid podrške koji nam mnogo znači. Mogu već danas da vam obećam da sve što budemo radili biće isključivo uz dogovor i na korist stanovnika ove opštine-kazao je gradonačelnik Jevtić.Inače, poseta ministra Rakića je prvi zvanični susret gradonačelnika Jevtića sa nekm zvaničnikom od preuzimanja dužnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DIGITALNA TRANSFORMACIJA U OBLASTI LJUDSKIH RESURSA: Šta su svetski trendovi, a kako je u Srbiji?