OPAKA ZARAZA ODNELA JOŠ ČETIRI ŽIVOTA: Borba sa virusom korona je veoma teška

I. M.

23. 11. 2021. u 19:01

U LESKOVAČKOJ Kovid bolnici zbog posledica infekcije virusom korona preminula su još četiri pacijenta. U poslednja 24 časa primljeno je šest, a otpušteno 10 ljudi. U drugu zdravstvenu ustanovu upućena su dva pacijenta, pa su trenutno na bolničkom lečenju 92 osobe.

ОПАКА ЗАРАЗА ОДНЕЛА ЈОШ ЧЕТИРИ ЖИВОТА: Борба са вирусом корона је веома тешка

FOTO: I. Mitić

Borbu sa opakim virusom izgubila su dva vakcinisana i jedan nevakcinisan pacijent iz Leskovca, stari 81, 84 odnosno 88 godina, kao i osamdesetšestogodišnji vakcinisani pacijent iz Vučja.

Na terapiji kiseonikom je 71 osoba. Hospitalizovane su 64 osobe iz Leskovca, 13 iz Lebana, sedam iz Vlasotinca, četiri iz Bojnika, tri iz Medveđe i jedan iz Crne Trave.

Lekari kažu da je borba sa opakom zarazom veoma teška, a posebno je teško pacijentima koji uz infekciju ovim virusom imaju i druge hronične bolesti. U takvim situacijama njihovo stanje se menja iz sata u sat, pa je ishod lečenja potpuno neizvestan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)