KADROVSKE PROMENE: U Skupštini opštine Svilajnac došlo do izmena

Z. GLIGORIJEVIĆ

25. 10. 2021. u 11:57

NOVI predsednik Skupštine opštine Svilajnac je dr Darko Jevtić, specijalista fizikalne medicine iz Svilajnca, odlučili su odbornici Skupštine opštine Svilajnac na poslednjoj sednici

КАДРОВСКЕ ПРОМЕНЕ: У Скупштини општине Свилајнац дошло до измена

SO Svilajnac

Na mesto sekretara SO Svilajnac postavljen je Dušan Radević, diplomirani pravnik iz Svilajnca. Tom prilikom potvrđeni su mandati za četiri nova odbornika - Draganu Todoroviću, poljoprivredniku iz Dublja, Mariji Antić, profesorki razredne nastave iz Grabovca, Ivanu Arsenijeviću, poljoprivrednom tehničaru iz Roćevca, ispred liste „Predrag Milanović - Svilajnac čuva budućnost“ i Srđanu Petroviću, metalostrugaru iz Vojske, ispred liste „Aleksandar Vučić - Za našu decu“.

Odbornička grupa „Nova snaga Svilajnca“ prestala je da postoji, jer su tri odbornika ove grupe Ivana Ojdanić, Snežana Pešić i Igor Damnjanović pristupila odborničkoj grupi „Aleksandar Vučić - Za našu decu“.

SO Svilajnac

Jedna od glavnih tačaka dnevnog reda bila je odluka o pristupanju izradi prve izmene i dopune Plana detaljne regulacije za područje novog mosta preko Velike Morave sa pristupnim saobraćajnicama i delom gradske obilaznice u Svilajncu. Zahvaljujući odluci Vlade Republike Srbije i resornih ministarstava, biće realizovan ovaj kapitalan projekat koji obuhvata izgradnju moderne obilaznice oko Svilajnca sa tri nova mosta - most preko Velike Morave i dva preko Resave. Na ovaj način Svilajnčani će rešiti višedecenijski problem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024