PRIJAVE OD 1. SEPTEMBRA: Upis na Fakultet za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu

G. Ć.

17. 08. 2021. u 15:24

FAKULTET za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu, Univerziteta u Kragujevcu, raspisao je drugi konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih akademskih studija za školsku 2021/2022 godine.

ПРИЈАВЕ ОД 1. СЕПТЕМБРА: Упис на Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Foto: FMG

Za studijski program Mašinsko inženjerstvo (pre)ostalo je ukupno 44 slobodnih mesta, od kojih 42 za studente čije se studije finansiraju iz budžeta. Za Građevinsko inženjerstvo na raspolaganju je 16 mesta na budžetu, dok je za Inženjerstvo zaštite na radu 23 mesta, od kojih se 21 finansira iz budžeta.

Prijavljivanje kandidata obavljaće se lično ili elektronskim putem od 1. do 3. septembra, dok je za 6. septembar zakazano polaganje prijemnog ispita. Dan kasnije biće objavljena preliminarna, a 8. septembra i konačna rang lista. Upis brucoša obaviće se 9. i 10. septembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)