TRODNEVNI MUZIČKI FESTIVAL "LAVFEST U VRNJAČKOJ BANJI": Sprema se spektakl, gigantska bina i moćno ozvučenje

G.Ć.

05. 08. 2021. u 16:23

VELIKE zvezde svetske tehno i elektro muzičke scene - DŽozef Kaprijati, Loko Dajc, Ilario Alikante, DŽejmi DŽons, Apolonija, Anfisa Letjago i drugi, na ovogodišnjem „Lavfestu“ koji se do 7. avgusta održava u Vrnjačkoj Banji, imaće prilike da nastupe na najvećoj bini koju je Srbija ikada videla.

ТРОДНЕВНИ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ ЛАВФЕСТ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ: Спрема се спектакл, гигантска бина и моћно озвучење

FOTO: Lavfest

Prema rečima organizatora, čuvena bina „Fajer stejdž“ široka je čak 65 metara i visoka 18, i na nju je postavljeno jedno od najboljih svetskih ozvučenja – „LEO Mejer“ koje ranijih nije korišćeno u Srbiji.

Za izgradnju džinovske bine korišćeno je čak 4.830 sklopivih delova, kao i 180 tona tegova i projektovana je tako da izdrži nalet vetra jačine i do 100 kilometara na sat. Čitava konstrukcija teška je više od 80 tona, a na njenoj izgradnji čak dve nedelje radilo je 150 ljudi.

Organizatori nisu štedeli ni na tehničkoj produkciji, pa će tako bina oživeti i dobiti svoj potpuni scenografski oblik pomoću više od 250 uređaja za rasvetu i 170 kvadrata led ekrana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

STRAVIČNO Piton dugačak 3 metra zgrabio dečaka (5), ugrizao ga i odvukao u bazen: Vrebao je u žbunju, video sam veliku crnu senku (VIDEO)