BESPLATAN KAMP ZA DECU: U odmaralištu Crvnog krsta u Vršcu borave socijalno ugroženi mališani

J. J. Baljak

29. 07. 2021. u 14:31

U ODMARALIŠTU Crvenog krsta na vršačkom bregu ponovo se, nakon lanjske pauze zbog virusa korona, organizuje sedmodnevni kamp za decu iz materijalno ugroženih porodica sa teritorije Grada Vršca.

БЕСПЛАТАН КАМП ЗА ДЕЦУ: У одмаралишту Црвног крста у Вршцу бораве социјално угрожени малишани

Foto: J. J. Baljak

Zahvaljujući finansijskoj podršci lokalne samouprave, na ovaj način će biti nagrađeni dobri učenici od četvrtog do sedmog razreda osnovne škole.

Besplatan boravak u ovom odmaralištu biće realizovan u dve grupe. Prva grupa već uživa u svim blagodetima zdravog planinskog vazduha i ambijenta, dok će druga grupa mališana tu boraviti od 9. do 15. avgusta.

Za njih će biti organizovane brojne kreativne i sportske aktivnosti, kao i šetnje po Vršačkim planinama.

-Nadam se da će svako dete odavde otiću punog srca, sa najlepšim emocijama i novim prijateljstvima – kaže Maja Ristić Lažetić, članica Gradskog veća za socijalna pitanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!