KRV DALI I LOKALNI ČELNICI: Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Vranešima kod Vrnjačke Banje

G. ĆIROVIĆ

28. 07. 2021. u 11:49

U LETNjOJ akciji dobrovoljnog davalaštva krvi sprovedenoj u selu Vraneši nadomak Vrnjačke Banje ukupno je prikupljeno 20 jedinica ove dragocene tečnosti namenjene Vrnjčanima koji se leče u bolnicama u Beogradu, Kragujevcu i Kraljevu.

КРВ ДАЛИ И ЛОКАЛНИ ЧЕЛНИЦИ: Акција добровољног давања крви у Вранешима код Врњачке Бање

Foto: Vrnjačka Banja

U organizaciji lokalnog Crvenog krsta i Službe za transfuziju krvi Kliničkog centra Kragujevac, osim meštana Vraneša i članova KUD iz obližnjih Podunavaca, ovoj humanoj akciji priključili su se i opštinski funkcioneri – Ivan Radović, predsednik Skupštine opštine Vrnjačka Banja, Saša Grković, pomoćnik predsednika opštine i Saša Radisavljević, sekretar SO.

Kako saznajemo u lokalnoj kancelariji Crvenog krsta, naredna akcija dobrovoljnog davalaštva krvi zakazana je za kraj avgusta u selu Gračac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!