INATOM ISTERAO KOMŠIJE: Bračni par na Limanu morao da se iseli zbog kvara u stanu iznad njihovog

Z. GRUMIĆ

14. 07. 2021. u 06:21

NEVOLjAMA Jadranke Komlenski i Vladimira Tepića, novosadskog bračnog para čiji je stan umnogome ruiniran zbog curenja vode iz komšiluka, izgleda da se nazire kraj.

ИНАТОМ  ИСТЕРАО  КОМШИЈЕ: Брачни пар на Лиману морао да се исели због квара у стану изнад њиховог

Foto Z. Grumić

Majstori su konačno uspeli, posle nekoliko meseci preganjanja sa komšijom, inspekcijama i drugim nadležnima, da uđu u stan iznad njihovog kako bi otklonili kvar.

Još od decembra prošle godine pojavile su se "fleke" na zidovima stana u prizemlju zgrade u Ulici Blagoja Parovića 9 na Limanu i umesto da je taj problem rešen ubrzo nakon što su komšijama na prvom spratu ukazali na mogući kvar, prava agonija traje evo do danas.

- Morali smo da se priapošto nam je voda uništila zidove i podove, a bilo je neophodno i da isključimo struju, zbog opasnosti od vlage. Prvo smo se obratili komšiji koji sa porodicom stanuje iznad našeg stana, jer je logično da od njih curi voda, ali on nije hteo tim povodom ništa ni da čuje, čak nas je vređao, pretio... - kaže Jadranka, za "Novosti".

Propalo  U kupatilu su isključili struju, Foto Z. Grumić

Napominje da su taj slučaj prijavili prvo upravniku zgrade, a potom i gradskoj Komunalnoj inspekciji.

- Komšija nije dozvolio pristup u stan ni upravniku ni predstavnicima firme koja održava zgradu, niti nadležnoj inspektorki koja je ovde bila pre oko dva meseca. Svi su oni "šokirani" onim što su videli ali, evo, osim sačinjenog zapisnika ništa konkretno još nije učinjeno, ništa se ne dešava već sedam meseci - dodaje Jadranka Komlenski.

Foto Z. Grumić

Njen otac Veljko, koji je vlasnik tog jednosobnog stana ali živi u drugom, takođe na Limanu, bespomoćno pokazuje uništene zidove i podove, nadajući se da će ipak neko nešto učiniti.

Tu nadu podgrejali su iz firme koja upravlja zgradom, porukom da su majstori u ponedeljak ušli u stan na prvom spratu kako bi otklonili kvar i da će tako taj višemesečni problem biti rešen.

Jadranka Komlenski, Foto Z. Grumić

RENOVIRANjE

PRE nego što im je procurila voda sa plafona, Jadranka i Vladimir počeli su da renoviraju stan.

- Nameravali smo da ugradimo novu kuhinju i ostalo da obnovimo ali smo, silom prilika, morali da obustavimo radove, dok ne rešimo ovaj veliki problem - kaže Jadranka Komlenski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)