POSLE JEDNOGODIŠNJE PAUZE: U Knjaževcu počinje Vidovdanski vašar

S.M.J.

27. 06. 2021. u 13:50

VIDOVDANSKI vašar, jedan od šest u opštini Knjaževac, posle pauze od godinu i po dana, konačno će biti održan u ponedeljak 28. juna. Poslednji put vašar je u Knjaževcu održan oktobra 2019. a svi ostali su otkazani zbog epidemiološke situacije izazvane epidemijom korona virusa u ovoj opštini.

ПОСЛЕ ЈЕДНОГОДИШЊЕ ПАУЗЕ: У Књажевцу почиње Видовдански вашар

FOTO: S. M. Jovanović

Iako je data dozvola da se Vidovdanski vašar ove godine zbog znatnog poboljšanja epidemioloških prilika ipak priredi u Javnom komunalnom preduzeću “Standard” podsećaju da su na snazi i dalje mere koje građani moraju da ispoštuju.

Ovaj, ali i ostali vašari i panađuri u Knjaževcu tradicionalno okupljaju veliki broj posetilaca, ali i proizvođača i nakupaca iz cele Srbije.

U JKP "Standard" podsećaju da će ulice koje gravitiraju ka prostoru gde se održava vašar 28. juna biti zatvorene za saobraćaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost