RADOVI VREDNI 39 MILIONA: Asfaltiranje puta u Masloševu kod Kragujevca

M.L.

09. 06. 2021. u 17:57

U selu Masloševo kod Kragujevca u toku su radovi na izgradnji asfaltnog puta, posebno važnog za poljoprivrednike iz ovog sela. Vrednost radova je 39 miliona dinara a finasijer je JP "Putevi Srbije".

РАДОВИ ВРЕДНИ 39 МИЛИОНА: Асфалтирање пута у Маслошеву код Крагујевца

Foto: Grad Kragujevac

Radove je danas obišao gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić koji je kazao da je gradnja novog puta izuzetno važna za selo gde je uglavnom zastupljena voćarska proizvodnja.

Rok za završetak radova na asfaltiranju 4,1 kilometra puta u Masloševu je kraj narednog meseca a radove izvodi Preduzeće za puteve Kragujevac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)