"ŠESTICA" MENJA TRASU: Važno obaveštenje za Novosađane

S.B.

07. 06. 2021. u 13:23

ZBOG radova na izgradnji kablovskog voda u Ulici Feješ Klare na novosadskom naselju Telep, od danas, utorka, 8. juna, pa sve do 4. avgusta, privremeno je promenjena trasa autobuske linije broj šest.

ШЕСТИЦА МЕЊА ТРАСУ: Важно обавештење за Новосађане

Foto: N.Karlić

Tako „šestica“ u smeru sa Podbare preko centra do Adica, iz Vršačke ulice skreće levo na Bulevar patrijarha Pavla, zatim desno u Ulicu Jožefa Atile pa u Ulicu Ćirila i Metodija do raskrsnice sa Ulicom Feješ Klare i dalje ide redovnom trasom. Na izmenjenom delu koristi se redovno stajalište linije „7 B“, na Bulevaru Patrijarha Pavla i Feješ Klare.

U smeru sa Adica, autobusi od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare, saobraćaju pravo Ulicom Ćirila i Metodija, zatim Jožefa Atile, pa levo na Bulevar patrijarha Pavla, desno u Vršačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase koristi se privremeno stajalište u ulici Ćirila i Metodija ispred kućnog broja 51.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)