PARAĆINSKA BOLNICA IZAŠLA IZ KOVID-SISTEMA: Ova ustanova više ne hospitalizuje korona pacijente

Z. Rašić

06. 06. 2021. u 18:15

BROJ kovid-pacijenata koji se nalaze na bolničkom lečenju u Paraćinu je prethodnih dana pao ispod deset, pa prema uputstvu Ministarstva zdravlja Republike Srbije, Opšta bolnica u tom gradu izlazi iz kovid sistema.

ПАРАЋИНСКА БОЛНИЦА ИЗАШЛА ИЗ КОВИД-СИСТЕМА: Ова установа више не хоспитализује корона пацијенте

Foto: Z. Rašić

 To znači da se kovid-odeljenje – koje se nalazilo na Grudnom odeljenju, gasi, pa od četvrtog juna ta bolnica više ne prima na bolničko lečenje kovid-pacijente. Oni se, po potrebi - upućuju u druge kovid-centre koji imaju obavezu da hospitalizuju kovid-pacijente sa teritorije opštine Paraćin.

Epidemija kovida se u Paraćinu, inače, smirila, pa je na dnevnom nivou mali broj pregleda i pozitivnih, čemu doprinosi i vakcinacija stanovništva. Prvu dozu neke od dostupnih vakcina primilo je oko 15.700 ljudi, a kompletno je revakcinisano nešto više oko 13.100 osoba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!