STEFANU BI NA BEKHENDU POZAVIDEO I TATA NOVAK: Da vidite tek kako igra Jelena Đoković (VIDEO)

Novosti online

01. 04. 2021. u 17:08

NOVAK Đoković, najbolji teniser sveta, uveliko se priprema za sezonu na šljaci, a posle treninga u Monte Karlu „istezanje“ je obavio sa suprugom Jelenom i neočekivanim „rivalom“, sinom Stefanom.

СТЕФАНУ БИ НА БЕКХЕНДУ ПОЗАВИДЕО И ТАТА НОВАК: Да видите тек како игра Јелена Ђоковић  (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter

Nakon što se, zbog oporavka od povrede koju je zadobio na Australijan openu i želje da se pripremi za sezonu šljake u pohodu na svoj drugi Rolan Garos, nije takmičio na Turu, Đoković je spojio lepo i korisno.

Najbolji teniser sveta trenira u Monaku i koristi svaki trenutak da bude sa porodicom. Ovog puta, nakon obavljenog treninga, kao protivnici su mu na teren izašli supruga Jelena, a potom i šestogodišnji sin Stefan.

Pored toga što je simpatična sama činjenica da Novakov naslednik pokazuje sklonost ka tenisu, čini se da ima dobre šanse da ga nasledi u njegovim uspesima, jer svojim forhendima pokazuje očigledan talenat.

Đoković je ranije izjavio da neće forsirati svoju decu da se bave tenisom, odnosno da će im dopustiti da samo zavole taj sport, ako im se sviđa, a Stefanu se očigledno sviđa.

Podsetimo, Đoković će takmičenju vratiti 11. aprila u Monte Karlu, potom sledi povratnički Srbija open osam dana kasnije, dok Rolan Garos startuje 17. maja.

(Sputnjik) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega