SRĐAN ĐOKOVIĆ NA PROSLAVI U REPUBLICI SRPSKOJ: Moj sin je srpsko zlato, možda ga je izgubila porodica, ali ga je dobio ceo region

Novosti online

07. 03. 2021. u 19:24

OTAC Novaka Đokovića, Srđan, s pravom je ponosan na sina, kao što se uostalom oseća i ceo srpski narod na pomen imena najboljeg tenisera sveta svih vremena.

СРЂАН ЂОКОВИЋ НА ПРОСЛАВИ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ: Мој син је српско злато, можда га је изгубила породица, али га је добио цео регион

Foto: N.Paraušić

„Bijeljina slavi Novaka Đokovića” naziv je manifestacije koja se ove nedelje održava uoči jedinstvenog poduhvata najboljeg tenisera sveta koji 8. marta ulazi u 311. sedmicu na liderskoj poziciji ATP-a.

Srđan Đoković zahvalio se Bijeljini i Republici Srpskoj što su organizovale, čak i pre Srbije, manifestaciju kojom se obeležava i slavi veliki Novakov uspeh.

- Novak je ponos Srbije, srpskog naroda i svih naroda u regionu i celom svetu. On pronosi slavu sporta, poznavanja istorije svog naroda i u svakom pogledu je ponos i dika svake porodice, ovde i u svetu - rekao je Srđan Đoković.

On je dodao da će se teško ponovo stvoriti povod za slično slavlje koje je fantastično upriličeno.

- Ovde sam kao u svojoj zemlji, kao u svojoj kući - istakao je Srđan Đoković.

On je podsetio da često ima običaj da kaže da je Novaka „izgubila porodica, ali ga je dobio narod, ceo region i ceo svet".

U bijeljinskom naselju Pet Jezera za učesnike manifestacije ispečen je bik na ražnju i obezbeđeno piće, dok su na improvizovanom teniskom terenu mladi članovi Teniskog kluba "As" iz Bijeljine pokazali znanje „belog sporta".

Dolasku na Pet Jezera prethodio je susret Srđana Đokovića sa Njegovim preosveštenstvom episkopom zvorničko-tuzlanskim Fotijem.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!