SRAM TE BILO: Zverev nije verovao da je Novak Đoković povređen

Novosti online

16. 02. 2021. u 16:08

Bivši ruski teniser Miša Zverev prokomentarisao je poraz svog rođenog brata Aleksandra u četvrtfinalu Australijan opena.

СРАМ ТЕ БИЛО: Зверев није веровао да је Новак Ђоковић повређен

FOTO: EPA

Novak Đoković je u četiri seta bio bolji od Saše Zvereva i izborio je plasman u svoje 36. Grend slem polufinale u karijeri. Odmah nakon meča Miša, inače član stručnog štaba Saše Zvereva, u direktnom prenosu na Eurosportu izneo je svoje utiske o meču.

- Neverovatan meč smo gledali i fizički i emotivno. Prvi set je bio dobar za Sašu, u trećem i četvrtom je imao šansu, ali... To je Novak on se nikad ne predaje. Može da izgubi jedan ili dva gema, ali nakon toga preokrene situaciju - rekao je bivši teniser.

Brat nemačkog tenisera tvrdi da u pripremama za ovaj meč nisu razmišljali o Novakovoj povredi.

- Saša nije verovao da je Novak povređen. Videli smo i kako je servirao tokom drugog seta. Postojala je nada da bi povreda mogla da bude ta prednost, ali u trećem se videlo da je spreman.

Vilander je konstatovao da Saša nije iskoristio svoje šanse na ovom meču.

- Novak je uvek u stanju da preokrene stvari u svoju korist, da sačuva malo energije i zato ga je tako teško pobediti - rekao je Zverev.

Na pitanje kako je kao njegov stariji brat podneo ovaj poraz, Miša je odgovorio:

- Osećam se tužno, znam koliko bi mu značila ta pobeda. Treba ga ostaviti sada da se malo sada, ne treba mu pričati previše sada o meču - rekao je stariji brat Aleksandra Zvereva.

(Srbija danas) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024