KRAĐA KAKVU TENIS NE PAMTI! Skandal u finalu Rolan Garosa, pojavio se i dokaz

Novosti online

10. 06. 2024. u 11:42

Španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je Rolan Garos, pošto je u finalu pobedio Aleksandra Zvereva iz Nemačke sa 6:3, 2:6, 5:7, 6:1, 6:2.

КРАЂА КАКВУ ТЕНИС НЕ ПАМТИ! Скандал у финалу Ролан Гароса, појавио се и доказ

Foto: Goran Čvorović

Meč je trajao četiri sata i 20 minuta. Španski teniser je uspeo da dođe do svog prvog Rolan Garosa, trećeg grend slema ukupno i tako postane najmlađi teniser koji je trijumfovao na sve tri podloge.

Zverev je izgubio svoje drugo grend slem finale, a moglo je da bude drugačije.

Naime, u finalu Rolan Garosa se dogodila situacija kakvu nismo videli nikada u velikim finalima. U četvrtom gemu petog seta je Aleksandar Zverev bio nadomak toga da uzvrati brejk Karlosu Alkarazu i izjednači na 2:2.

Tada je francuski sudija Reno Lihtenštajn preuzeo stvari u svoje ruke. Iako je prvobitno bio dosuđen aut pri drugom servisu Španca, arbitar je promenio odluku i rekao da je lopta bila dobra.

Odmah zatim se u TV prenosu pojavio vizual, koji je potvrdio da je lopta zaista bila u autu i to za dva milimetra! 

Samim tim, da je bio dosuđen aut, Zverev bi uzvratio brejk i izjednačio na 2:2. S obzirom na to da se ova situacija dogodila u poslednjem i odlučujućem setu, može da se kaže da je Nemac žestoko pokraden.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone