MALERI kad im vreme nije. U zao čas Novak Đoković je doživeo incident sa flašicom, što je, prema priznanju našeg asa, uticalo više nego što je i sam mislio na njegovu igru protiv Alehandra Tabila (2:6, 3:6). Stigao je srpski teniser u Večni grad motivisan da sa što više takmičarskih mečeva na mastersu u Rimu ode na drugi grend slem sezone, na Rolan Garos (26. maj - 9. jun).

Komentari (3)

Đura

14.05.2024. 08:51

Nole, najbolji si, Srbija boljeg nikad nije imala. Svi smo ti zahvalni na svakoj pobedi. Podržavamo te i kad nije pobeda, naš si, najbolji si.

Bisa

14.05.2024. 11:45

Ovaj,Zimonjić ne ume profi da se angažuje kao trener ..nema prijateljskog odnosa kao trener nego strog..nemilosrdan i dobro proceniti protivnika...nije dobro krenulo sa Zimonjićem..druženje posle pobede...NOLE,PI HITNOM POSTUPKU U MANASTIR ISTROG DA PRESPACA U KIJI KOD SVETOG VASILIJA. da rastera demone koji su ga okružili od januara...nesto se nevidljivo desava..mora da ga ščepa RUKA BOZIJA ...DA SVETI DUH UĐE U NJEGA..JER JE STALNO NA POSTU I DEMONI ISKUSAVAJU NJEGOVU VERU.MONASI U MANASTIRU OSZROG DA MU OCITAJU MOLITVE RAZNE IZ SVIH ASPEKATA ŽIVOTA.. OOOO..BOZE POMOZI NOLETZ DA POCNE OSVAJQTI SVE OD RG DI KRAJA GODINE.