KAKVE REČI NOVAKA ĐOKOVIĆA: Alkaraz i Nadal će biti oduševljeni posle obraćanja Srbina (VIDEO)

Novosti online

27. 12. 2023. u 20:26

NOVAK Đoković izgubio je od Karlosa Alkaraza na egzibicionom meču u Rijadu sa 4:6, 6:4, 6:4. Srbin je nakon duela biranim rečima govorio o mladog Špancu, a dotakao se i njegovog zemljaka Rafaela Nadala.

КАКВЕ РЕЧИ НОВАКА ЂОКОВИЋА: Алкараз и Надал ће бити одушевљени после обраћања Србина (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/STR

Nole se najpre zahvalio organizatorima i istakao da je ovo veliki događaj za Saudijsku Arabiju. Potom se osvrnuo na protivnika za koga je imao samo reči hvale.

- Prvi put sam ga gledao na internetu kada je imao 12 godina i kada je već osvajao turnire. Impresivno je šta je već postigao. Velike vrednosti neguje, skromnost, ozbiljan je radnik. Njegova porodica, njegov otac... Vrlo dobra porodica sa velikim vrednostima. Fantastično je imati ga u našem sportu. On će biti lider u tenisu tokom narednih 10-15 godina - rekao je Đoković.

Zatim se dotakao i velikog rivala, Rafe Nadala koji se posle skoro godinu dana pauze u Australiji vraća na teren.

- Nadam se da ćemo Karlos i ja imati dobre mečeve sa Rafom u 2024. godini. Bilo bi dobro za naš sport - zaključio je svetski broj jedan.

Podsetimo, Đoković će sezonu početi učešćem na Junajted kupu (29. decembar - 7. januar). Potom ga očekuje pohod na odbranu titule na Australijan openu (15. - 28. januar).

BONUS VIDEO: ODMAH POSLE NOLETOVOG PORAZA: Vidite šta je selektor Srbije uradio na mreži

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)