DA LI JE OVO REALNO? Karlos Alkaraz odlučio da dodatno zarađuje, pola sata sa Špancem 4500 evra

Novosti online

11. 12. 2023. u 10:34

KARLOS Alkaraz je ove sezone zaradio 11 miliona evra, samo od nagrada na turnirima, ali izgleda da to nije zadovoljilo Španca, pa se mladi teniser odlučio za dodatni posao.

ДА ЛИ ЈЕ ОВО РЕАЛНО? Карлос Алкараз одлучио да додатно зарађује, пола сата са Шпанцем 4500 евра

FOTO: Tanjug/AP

Naime, drugi reket sveta je tokom priprema za 2024. godinu sakupljao sebi džeparac, pa je u jednom hotelu u meksičkom letovalištu Los Kabos počeo da naplaćuje treninge od gostiju koji su želeli da im baš on bude trener.

U hotelu sa pet zvezdica dogovorio se da drži privatne časove, pa je za pola sata treninga sa jednim od najboljih tenisera sveta bilo potrebno izdvojiti oko 4.500 evra.

Oni koji su želeli da treniraju u grupama prošli su bolje, jer su mogli za "samo" 500 evra da vide kako to Karlos Alkaraz trenira i u čemu je tajna njegovog uspeha.

Zaradio je uspešni španski teniser oko 11 miliona evra tokom prošle sezone samo od turnira, sponzori mu donose vrtoglave prihode, pa se postavlja se pitanje zbog čega je to uopšte radio!?

Možda je, ipak, bila neka promocija, ali sve u svemu zanimljiva vest dolazi iz dalekog Meksika.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)