"DUGO SE SPREMAM ZA NJEGA!" Britanac kao da preti Novaku Đokoviću pred dvoboj u četvrtfinalu Dejvis kupa

Novosti online

22. 11. 2023. u 15:53

SRBIJA i Velika Britanija odmeriće snage u četvrtfinalu Dejvis kupa, a prvi reket rivala "orlova" Kameron Nori veruje da može da pruži dobar otpor Novaku Đokoviću.

ДУГО СЕ СПРЕМАМ ЗА ЊЕГА! Британац као да прети Новаку Ђоковићу пред двобој у четвртфиналу Дејвис купа

FOTO: Profimedia

Trenutno 18. igrač planete i najbolji na svetu do sada su odigrali tri meča i u sva tri trijumfovao je srpski as.

- Ekstremno je impresivno šta Novak radi u kontinuitetu protiv najboljih na svetu. Dejvis kup je drugačija vrsta pritiska, mnogo navijača, mislim da to radi u našu korist, spremni smo da se takmičimo. Još od Beča se spremam za Novaka, ručni zglob mi se oporavio. Boriću se za svaki poen, uživaću u atmosferi, uzbuđen sam - rekao je Nori, a preneo "Sport klub".

Još jednom je ponovio da će se boriti za svaku loptu.

- Kada je publika protiv njega, to mu se dopada. Tada je bio previše dobar za mene. Ja ću samo biti svoj, velika je privilegija igrati protiv njega i nemam šta da izgubim, pokazaću zube. Trčaću za svaku loptu.

Potom je otkrio i koliko je teško igrati protiv Đokovića.

- On čini da osećaš da je teren jako mali, tera te da previše rizikuješ. Servis mu je potcenjen, gledao sam ga u Torinu, protiv Sinera je toliko dobro servirao prvih set i po... Na svoj servis moram da budem spreman da igram mnogo, moram da budem uvek spreman da trčim više nego inače i da probam da ne žurim previše kada kontrolišem poen.

Duel Srbija - Velika Britanija počinje u 16 časova, a pre Novaka i Kamerona na terenu će biti "druge table". Ostaje da se vidi za koga će se odlučiti selektori.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)