ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO SKUPLJAČE LOPTICA: Nisu mogli da veruju šta se desilo posle finala pariskog mastersa

Novosti online

05. 11. 2023. u 17:26

Novak Đoković i Grigor Dimitrov sastali su se danas u finalu pariskog mastersa, a čim se meč završio, Nole je oduševio skupljače loptica.

ЂОКОВИЋ ОДУШЕВИО СКУПЉАЧЕ ЛОПТИЦА: Нису могли да верују шта се десило после финала париског мастерса

Screenshot / TennisTV

Podsetimo, Novak Đoković je u dva seta pobedio Grigora Dimitrova, tako došao do 40. titule na ATP turnirima iz serije 1000, ali odmah pokazao i kakav je čovek.

Pre nego što je primio trofej, Đoković se našalio i rekao da će najpre govoriti o publici (s kojom je prilično "ratovao" tokom čitave sedmice), ali se ipak okrenuo ka dečacima i devojčicama koji su brinuli o lopticama.

- Hteo bih najpre da se zahvalim skupljačima. I to ne reda radi, već zato što su najbolji na svetu. Na svetu! - poručio je mališanima na francuskom Novak Đoković, a njihovi ogromni osmesi dovoljno su svedočili koliko su im takve reči najboljeg tenisera na svetu značile.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!