ĐOKOVIĆ MORAO DA SE "OKUPA" USRED ČETVRTFINALA! Novak nateran da u užasnim uslovima igra protiv 11 godina mlađeg domaćeg takmičara

Novosti online

05. 09. 2023. u 21:43

Ju-Es open je ušao u završnicu, a četvrtfinalni meč Novak Đoković - Tejlor Fric, odigran je u veoma teškim uslovima za profesionalno sportsko nadmetanje.

ЂОКОВИЋ МОРАО ДА СЕ ОКУПА УСРЕД ЧЕТВРТФИНАЛА! Новак натеран да у ужасним условима игра против 11 година млађег домаћег такмичара

Tanjug/AP

Temperatura od 32 stepena izmerena u hladu bila je ništa naspram one na njujorškom betonu stadiona "Artur Eš".

Iako su organizatori rešili da "zaštite" aktere ovog duela delimičnim zatvaranjem krova, to je samo stvorilo još teže uslove, jer je delovalo da je vazduha nedovoljno za takmičare.

Nole je već u drugom gemu bio "gola voda", u trećem je potpuno mokru majicu od znoja imao i 11 godina mlađi Amerikanac, a obojica su koristila svojevrsne fenove hladnog vazduha kada bi seli da odmore, jer je bilo izuzetno, izuzetno toplo.

I to toliko, da je Đoković na momente morao da se poliva vodom...

Novak Đoković se poliva vodom tokom četvrtfinala Ju-Es opena 2023 protiv Tejlora Frica / Tanjug/AP

Prenos meča Novak Đoković - Tejlor Fric možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)