KAKAV MEČ: Zverev (konačno) srušio Medvedeva

Novosti online

17. 08. 2023. u 20:19

Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se u četvrtfinale mastersa u Sinsinatiju, pošto je u četvrtak porazio Danila Medvedeva, trećeg igrača sveta, posle uzbudljivog meča.

КАКАВ МЕЧ: Зверев (коначно) срушио Медведева

Foto AP

Po setovima je bilo 6:4, 5:7, 6:4 za tenisera iz Hamburga, koji trenutno zauzima17. poziciju ATP liste. Duel je trajao nešto više od dva i po časa.

Naredni rival Zverevu, nekada drugom igraču planete, biće pobendik duela koji igraju Adrijan Manarino i Makenzi Mekdonald.

Zanimljivo je da je ovim trijumfom Zverev prekinuo niz od tri poraza od Medvedeva, a sva ti nesupeha su došli takođe u duelima osmine finala turnira. Ispostavilo se da je bila „četvrta sreća“ za Sašu. Ukupno u međusobnim mečevima sa Medvedevom Zverev sada ima 7 pobeda i 9 poraza.

Takođe, Zverev je ovom pobedom stavio tačku na nepovoljnu seriju od devet poraza u deset mečeva sa top 10 igračima u tekućoj sezoni.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije