ŠTA LI ĆE ĐOKOVIĆ REĆI? Karlos Alkaraz otkrio šta misli da Novak radi dok on igra na Vimbldonu

Novosti online

04. 07. 2023. u 22:32

Španski teniser Karlos Alkaraz, zvanično najbolje rangirani teniser sveta, zaigrao je dan posle branioca titule, Novaka Đokovića, na Vimbldonu, a posle ostvarene pobede podvukao da je došao po trofej.

ШТА ЛИ ЋЕ ЂОКОВИЋ РЕЋИ? Карлос Алкараз открио шта мисли да Новак ради док он игра на Вимблдону

FOTO: Tanjug/AP

Mladi Španac je maestralnom igrom savladao Francuza Žeremija Šardija...

... i poručio:


"Stigao sam ovde da osvojim turnir. To je glavni cilj. Imam mnogo samopouzdanja. Moram da ostanem fokusiran. Ako niste fokusirani jedan gem, kao što se meni desilo u trećem setu, dogodi se brejk. To je nešto što moram da prevaziđem u svojoj igri ovde na travi", istakao je Alkaraz, prenosi Sport klub.


Osvrnuo se potom na najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

"Verovatno on gleda moje mečeve, kontroliše sve što ja radim. Verovatno to radi. Ali ne osećam da je 100 odsto fokusiran na moju igru, moje mečeve. Gledam njegove duele, naravno, ali ne ceo meč. Mislim da radi isto što i ja", zaključio je Alkaraz.

Njegov naredni rival biće još jedan francuski teniser, ali se u ovom trenutku ne zna koji, jer je meč Aleksandra Milera i Artura Rinderkneha prekinula kiša. I to pri vođstvu Milera, 84. na ATP listi, od 7:6(5), 1:0 protiv dve pozicije bolje rangiranog rivala.

Sam Vimbldon, ali i sve o Novaku Đokoviću, pratite na sportskim stranicama portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)