ONA JE RAZLOG SLABIJIH REZULTATA CICIPASA? Grk se zaljubio do ušiju i to u teniserku

Novosti online

22. 06. 2023. u 12:10

Stefanos Cicipas u poslednje vreme beleži nešto lošije rezultate na teniskim terenima, međutim, van njih mu ide sjajno. On se zaljubio do ušiju u Paulu Badosu, koja je trenutno 33. teniserka sveta.

ОНА ЈЕ РАЗЛОГ СЛАБИЈИХ РЕЗУЛТАТА ЦИЦИПАСА? Грк се заљубио до ушију и то у тенисерку

FOTO: Tanjug/AP

- Nikada ni sa kim nisam osetio takvu povezanost. Uvek sam bio zainteresovaniji za nečiji mozak nego za bilo šta drugo. Jasno je da među nama postoji veliko privlačenje, ali ponekad se radi o konekciji između duša. Zaljubiti se u nečiji mozak - rekao je Grk u Haleu.

Badosa je desetak meseci starija, a slaganje među njima je fantastično.

- Kao da delimo isti identitet. Imamo isti stil života, iste želje, iste strasti, iste ambicije. Sve je isto. Predivno je biti deo toga i živeti tako svakog dana - rekao je Cicipas. 

Mnogo se spekuliše o njegovoj saradnji sa ocem koji mu je i trener, odnosno o njegovoj kompetentnosti kada je u pitanju rad sa Stefanosom.

- Moj tata je najbolji trener koga mogu da imam. Još kada sam imao 12 godina, prestao je da radi da bi bio sa mnom. Od tada neprestano napredujemo. Nije on neko ko je preko noći odlučio da postane trener. Ima znanje, radio je sa profesionalcima pre nego što je počeo sa mnom. Perfektno se uklapamo - rekao je grčki teniser.

Cicipas je u Haleu eliminisan od Čileanca Đarija, 28. na svetu. U Štutgartu je prošle nedelje u prvom kolu izbačen od Gaskea, a na Rolan Garosu ga je Alkaraz deklasirao u četvrtfinalu sa 3:0. 

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave