ĐOKOVIĆ OPROSTIO BRITANCU: Nori otkrio kakav odnos ima sa Novakom

Novosti online

17. 06. 2023. u 19:15

BRITANSKI teniser Kameron Nori je tokom turnira u Rimu načinio nesportski potez u duelu sa Novakom Đokovićem. On ga je lopticom pogodio u nogu, iako je Srbin bio leđima okrenut i uveliko je odustao od poena. Sada je 13. igrač sveta govorio u kakvom je odnosu na najboljim na planeti.

ЂОКОВИЋ ОПРОСТИО БРИТАНЦУ: Нори открио какав однос има са Новаком

FOTO: Profimedia

Nori je tada podigao ruku u znak izvinjenja, ali sam potez nije bio fer je mogao da povredi osvajača 23 grend slem titule što na svu sreću nije bio slučaj.

- U dobrim odnosima smo. Pričali smo i sada je sve u redu. Na kraju dana, on je pobedio i nema tu šta više da se priča - rekao je Nori za "Tajms".

Đoković je dobio taj meč protiv Britanca, ali nije osvojio turnir. Ipak, na šljaci je uspeo da trijumfuje na najvažnijem turniru na najsporijoj podlozi - Rolan Garosu.

Srpski as će priliku da osvoji novi trofej na grend slemu imati na Vimbldonu (3. - 16. jul).

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)