SRAMAN NAPAD NA ĐOKOVIĆA! Ukrajinci ne prestaju da blate Srbina

Novosti online

09. 06. 2023. u 13:17

SA čim se graniči bezobrazluk ukrajinskih tenisera i teniserki, kao i njihovih trenera. Obično su Rusi ili Belorusi meta, ali i Novak Đoković.

СРАМАН НАПАД НА ЂОКОВИЋА! Украјинци не престају да блате Србина

FOTO: Tanjug/AP

Srbin je rak-rana ne samo Zapada, već i Ukrajine, konstantno mu kače da podržava Rusiju i Vladimira Putina.

Trener ukrajinske teniserke Lesje Curenko, Nikita Vlasov ponovo se ustremio na Srbina, pošto je to već jednom uradio tokom grend slema u Melburnu početkom godine.

Vlasov opet nije birao reči kada je pričao o Đokoviću.

- Mislim da je Đoković naivčina. Priznajem da je veliki teniser, veliki šampion, veliki sportista. Po mom mišljenju, on je kao čovek potpuno go.no, jer ima sr.nja koliko je imao, a to se ne odnosi na situaciju u Ukrajini, već generalno, to je jednostavno nemoguće zamisliti - rekao je Vlasov za "ua.tribuna.com".

Foto AP

Lesija Curenko 

Ukrajinac je nastavio sa rafalom po Srbinu...

- Ne slažem se da je on aktivno uključen u povratak Rusa i Belorusa na takmičenje. On ne uzima aktivnog učešća u tim pričama. Barem javno. Ali na pitanje, kaže da je protiv diskriminacije. Kao, on razume da je Ukrajincima teško, ali ovo su Rusi i Belorusi, ne treba da pravimo diskriminaciju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024