OPOZICIJA IZBACILA ĐILASA IZ IGRE: Brnabićeva na pitanje “Novosti” (VIDEO)

M.Škorić

27. 04. 2024. u 17:02

POTPREDSEDNICA Glavnog odbora SNS Ana Brnabić dala je danas svoj potpis podrške Srpskoj naprednoj stranci za predstojeće lokalne izbore u prostorijama Opštinskog odbora Savski venac.

ОПОЗИЦИЈА ИЗБАЦИЛА ЂИЛАСА ИЗ ИГРЕ: Брнабићева на питање “Новости” (ВИДЕО)

Foto: M.Škorić

Odgovarajući na pitanje "Novosti" predsednica Narodne skupštine prokomentarisala je izjavu Marinike Tepić o planiranom bojkotu opozicije. Tepićeva je, naime, navela da će i neki predstavnici opozicije koji su se oglušili o bojkot i planiraju da izađu na izbore možda odustati. 

- Ne verujem ja da će niko odustati. Jednostavno tu ne postoji bojkot. Vidite da sve stranke izlaze na izbore, samo biraju na koje izbore će izaći. Sada je potpuno jasno građanima Srbije da u decembru 2023. godine nije bilo nikakvih laži, nikakve prevare, nikakvih mahinacija, nikakve krađe na izborima, da su oni jednostavno slabiji i da nemaju program koji će ponuditi građanima. Ono što su oni uradili je dosta zanimljiv manevar. Ovi iz opozicije su se praktično otarasili samo Dragana Đilasa kao najnepopularnijeg među njima. Nisu sada da bi njega zamenili našli nikog ko je ni pametniji ni obrazovaniji, samo su njega izbacili iz igre praktično kao nepopularnog. Ali da su ujedinjeni, apsolutno su ujedinjeni i to najbolje govori na primer Novi Sad gde su svi zajedno na jednoj listi, u jednoj koaliciji - od ovih kvazi patriota, na primer Miloša Jovanovića, do Brajana Brkovića, koji je praktično čovek koji gde god vidi srpsku zastavu on ide da je zapali, skine, upropasti ili naruži. To su vam takve koalicije, dakle, svaka koalicija zarad vlasti. Mi nismo taakvi, mi imamo plan i program, jasne projekte, ali ne radi projekata, već da bi svi ljudi živeli bolje i da objasnimo tačno kako to što želimo da radimo korespondira u odnosu na veće plate, veće penzije, bolje puteve, bolju zdravstvenu zaštitu, bolje obrazovanje, tako da kao zemlja svakim danom budemo sve jači - rekla je Brnabićeva odgovarajući na pitanje "Novosti". 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEZIVO: Hiljade ustaša došlo na Hrvatska - Italija! I žene, i starci, svi pevaju strašne stihove!