TENISKI ŠOK NA ROLAN GAROSU: Filip Krajinović najavio kraj karijere?!

Novosti online

29. 05. 2023. u 20:58

FILIP Krajinović već treći mesec nikoga da dobije u glavnim delovima ATP turnira, a rana eliminacija na Rolan Garosu navela ga je da kaže neke reči koje se mogu protumačiti i kao najava (preranog) kraja karijere.

ТЕНИСКИ ШОК НА РОЛАН ГАРОСУ: Филип Крајиновић најавио крај каријере?!

FOTO: AP

Podsetimo, Krajinović je izgubio u prvom kolu Otvorenog prvenstva Francuske i istakao da mu serija neuspeha "teško pada"


- Svašta mi prolazi kroz glavu, misli… Uskoro ću objaviti neke vesti u vezi s mojom karijerom, biće možda neočekivano, ali uskoro će svi saznati šta će biti - rekao je Krajinović, a prenosi "Sport klub".


Tome je dodao i sledeće: 


- Za nastavak treba još veći rad, motivacija, tim ljudi, svašta. Dugo se gubim u svemu ovome, nesrećan sam na terenu jako. Ponavljam, sve teže dolazim do pobeda… Igra moja, koja je bila agresivna, nestala je. Nisam to ja više na terenu i počinje sve da me jako muči. Razmišljao sam o pauzi, međutim, godine ne dozvoljavaju. Imam 31 godinu. Svaka duža pauza bi bila sve teža za vraćanje s obzirom na to da gubim rang. Morao bih da igram slabije turnire, a sebe ne vidim u tome. Mislim da ste iz ovog konteksta sve razumeli šta ću da objavim uskoro - gotovo da je nedvosmisleno poručio Krajinović da se približio trenutak kada će prestati da bude profesionalni teniser.

Bonus video: Kad se Novak Đoković i Danil Medvedev sretnu na treningu na Rolan Garosu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE: Sva ljudska bića imaju pravo da žive i budu to što jesu