DRUGI PUT ISTI MEČ NA ROLAN GAROSU: Francuz se vratio na veliku scenu, igra protiv tenisera koga je pobedio u kvalifikacijama

Novosti online

27. 05. 2023. u 13:45

FRANCUSKI teniser Luka Puj verovatno zaboravljen od ljubitelja "belog sporta" vratio se na veliku scenu, pošto će nastupiti na Rolan Garosu.

ДРУГИ ПУТ ИСТИ МЕЧ НА РОЛАН ГАРОСУ: Француз се вратио на велику сцену, игра против тенисера кога је победио у квалификацијама

Foto: EPA-EFE/Emilio Naranjo

Ovaj 29-godišnjak je trenutno 670. na ATP listi, a preko kvalifikacija se domogao glavnog žreba drugog grend slema u sezoni.

Njegov rival biće Austrijanac Jurij Rodionov. Zanimljivo je to da je Puj pobedio upravo 134. igrača sveta u trećem kolu kvalifikacija sa 1:6, 7:5, 6:0.

Ipak, do njihovog novog okršaja došlo je zgog toga što je 24-godišnjak u glavni žreb ušao kao srećni gubitnik i sudbina je htela da igra baš sa Francuzem.

Ko ozbiljnije prati tenis zna da je Puj veoma kvalitetan igrač koji je u martu 2018. godine bio 10. na svetu, a 2019. je u polufinalu Australijan opena poražen od Novaka Đokovića. U karijeri je osvojio pet titula.

Vredi pomenuti da je 2017. podigao tri pehara, a interesantno je to da je svaki osvojio na različitoj podlozi.

BONUS VIDEO: SRBIN I RUS U CENTRU PAŽNjE: Novak Đoković i Danil Medvedev zajedno na Rolan Garosu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)