POČELE KVALIFIKACIJE NA ROLAN GAROSU: Prvi na teren od naših izlazi Međedović

U ponedeljak su počele kvalifikacije na Rolan Garosu i trajaće do petka, kada će učesnici u tri kola pokušati da se domognu glavnog turnira.

ПОЧЕЛЕ КВАЛИФИКАЦИЈЕ НА РОЛАН ГАРОСУ: Први на терен од наших излази Међедовић

Foto: Goran Čvorović

Među učesnicima iz Srbije su Olga Danilović i Natalija Stevanović u ženskoj konkurenciji i Hamad Međedović u muškoj. Međedovićev prvi meč je na programu u ponedeljak (protivnik mu je Rus Ivan Gakov), dok će dame nastupiti u utorak.

Protivnica Natalije Stevanović u prvom kolu kvalifikacija je Amerikanka Tejlor Tanusend, a Olge Danilović (27. nosilac) Britanka Hiter Votson.

Glavni turnir počinje u nedelju, 28. maja, a Srbiju će u glavnom žrebu predstavljati Novak Đoković, Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, Filip Krajinović i Laslo Đere.

Novak će pokušati da osvoji treću krunu, a glavni konkurent biće mu Karlos Alkaraz. Četrnaestostruki osvajač Rafael Nadal, na žalost velikog broja ljubitelja tenisa na Rolan Garosu, ove godine neće nastupiti zbog povrede.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)