"NIKAD NISMO BILI PRIJATELJI": Novak Đoković o večeri sa Nadalom i nedodirljivom Federeru

Novosti online

16. 05. 2023. u 08:07

Novak Đoković učestvuje na mastersu u Rimu gde brani titulu.

НИКАД НИСМО БИЛИ ПРИЈАТЕЉИ: Новак Ђоковић о вечери са Надалом и недодирљивом Федереру

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Tokom boravka u glavnom gradu Italije dao je intervju za „Korijere dela sera” u kojem je govorio i o odnosu sa najvećim rivalima tokom karijere Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu.

Javnost pogotovo zanima njegov odnos sa Švajcarcem.

- Nikada nismo bili prijatelji. Među rivalima tako nešto nije moguće, ali nikada nismo bili ni neprijatelji. Uvek sam poštovao Federera, jedan je od najvećih tenisera svih vremena. Međutim, nikada nismo bili bliski – bio je jasan Đoković.

Srpski as je pričao i o Rafaelu Nadalu.

- Stariji je godinu dana od mene, na početku karijere smo dva puta izašli čak i na večeru. Međutim, i sa njim nije bilo moguće da budemo prijatelji. Uvek sam mu se divio i poštovao ga. Rafa je deo mog života, češće sam ga viđao u poslednjih 15 godina nego svoju majku – konstatovao je Đoković.

Novaka danas čeka meč osmine finala mastersa u Rimu protiv Kamerona Norija iz Velike Britanije. Ovaj duel je na programu u 11 časova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024