"NADAL JE RATNIK, NEUNIŠTIVE VOLJE": Rafin trener otkrio da su Špancu cilj Rim i Rolan Garos

Novosti online

02. 05. 2023. u 19:08

RAFAEL Nadal već dugo se oporavlja od povrede, ali kako stvari stoje njegov povratak sve bliži. Njegov trener, Karlos Moja, istakao je da Španac čini sve da zaigra u Rimu i na Rolan Garosu.

НАДАЛ ЈЕ РАТНИК, НЕУНИШТИВЕ ВОЉЕ: Рафин тренер открио да су Шпанцу циљ Рим и Ролан Гарос

Tanjug/Ap

Rafa od Australijan opena nije odigrao nijedan meč, a propustio je nekoliko turnira na šljaci koji su mu jako dragi.

- Trenutno radimo sat do sat i po dnevno i nastojimo da postepeno napredujemo svakodnevno. Ne radi se više o tome da li ste pesimista ili optimista. Samo nadgledate napredak svakog dana - rekao je Moja za "E'Kip".

Potom je naveo da će 14. igrač sveta učiniti sve da zaigra u Rimu i na Rolan Garosu.

- Naravno da su ovo teška vremena jer smo propustili turnire koje volimo, ali Rafa je ratnik, neuništive je volje i kada dođe vreme za povratak, biće vrlo motivisan. U ovom trenutku nemoguće je definisati kalendar, ali cilj je da ide u Rim. Ako to nije moguće, pokušaćemo da budemo na Rolan Garosu.

Ukoliko ne bude dovoljno spreman bivši svetski broj jedan veruje da je Nadal sposoban da se bori za titule na najvećim turnirima.

- Pomalo smo tužni što još nije igrao na šljaci. Njemu je najteže, ali pokušavamo da ga ohrabrimo i uvek smo optimisti. Mislim da je postala urbana legenda to da je Nadalu potrebno mnogo mečeva da se vrati posle povrede, uvek je postizao dobre rezultate - zaključio je Moja.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave