"OSEĆAM SE KAO DEKICA, ALI..." Đoković poslao moćnu poruku nakon meča

A. Ilić/T. Cvijetić

19. 04. 2023. u 18:50

NOVAK Đoković je u dramatičnom meču savladao 87 igrača sveta, Luka van Aša. Osamnaestogodišnjak je Srbinu pružio veliki otpor, ali je iskustvo na kraju donelo prevagu.

ОСЕЋАМ СЕ КАО ДЕКИЦА, АЛИ... Ђоковић послао моћну поруку након меча

Profimedia

Nakon duela Đoković nije krio oduševljenje, već je nasmejao navijače, ali najavio je da ima još mnogo toga da da tenisu.

- Osećam se kao dekica u sportskom smislu, rekao je Novak i nasmejao sve, pa nastavio: - U Životnom smislu sam veoma mlad. Ima vremena za mene. Igraću još dosta godina. U sportu nikada ne znate šta će se sutra desiti. Posebno kada pređeš granicu od 35 godina u sportskom smislu. Svaki turnir znači više. Igrati ovde prvi put, jedinstveno je. Kod mene je izazvalo puno emocija. Drago mi je što sam uspeo da pobedim i što ću igrati opet ovde, rekao je Đoković.

Potom je govorio o današnjem rivalu koji je ostavio dobar utisak na terenu.

- Možda ružno zvuči nisam ni ja mnogo poznavao današnjeg tenisera. On je mlad, perspektivan, uspeo je da preokrene protiv Vavrinke. Teški su uslovi za igru, padala je kiša, teške su loptice. Pokušao sam da to repliciram na treningu, ali drugo je zvanični meč. Hvala mu što je pustio dekicu poput mene danas.

Zahvalio se potom publici što je došla u velikom broju.

- Hvala vam svima što ste došli. Ovo je jedna od najlepših atmosfera koje sam igrao u životu, a igram profesionalno tenis 20 godina. Skoro smo tri sata igrali, ostali ste svi, popunjena su sva mesta, zbog vas sam danas pobedio, poručio je Đoković na samom terenu neposredno po završetku meča, rekao je Novak.

BONUS VIDEO Koreča za Novosti: Važno da je Đoković osetio ljubav navijača u Australiji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)