"ĐOKOVIĆ JE MUTANT"! Korne: Samo da Nadal ozdravi i očekuje nas nešto neverovatno

Novosti online

02. 02. 2023. u 11:56

Francuska teniserka Aliz Korne se poklonila Novaku Đokoviću, uprkos novinarima koji su uporno pokušavali da dokažu da Srbin "nije najbolji svih vremena".

ЂОКОВИЋ ЈЕ МУТАНТ! Корне: Само да Надал оздрави и очекује нас нешто невероватно

FOTO: Tanjug/AP

Korne nije uspela da ponovi uspeh od prošle godine kada se plasirala u četvrtfinale Australijan opena.

- Iako sam trenirala sa Karolin Garsija, morala sam da pogledam finale jer sam veliki teniski fan. Novak Đoković je mutant i to još više shvatate kada ste i sami teniseri - rekla je Aliz Korne za "Tenis Aktu", pohvalila je srpskog tenisera zbog nadljudskih sposobnosti.

- Ne, on dolazi sa druge planete... Stvarno sam srećna što živim u eri tenisa u kojoj su Novak, Rodžer i Rafa. Nadam se ipak da će Rafa moći da se bori sa Novakom za 23. grend slem, to bi bilo neverovatno - dodala je Francuskinja.

Đoković će se posle povrede koju je zaradio u Australiji (ruptura mišića zadnje lože od tri centimetra) odmoriti neko vreme sa porodicom, a potom odlučiti da li će krajem februara igrati u Dubaiju koji je prijavio.

Što se tiče Nadala, njega čeka pauza od skoro dva meseca pauze zbog povrede kuka na Australijan openu, dok je naravno sve podređeno tome da se vrati na Rolan Garosu i pokuša da dođe i do 15. pehara na pariskoj šljaci.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!