BOLESNI UM AMERIKANKE: "Đoković nije osvojio Melburn, Srbi su genocidan narod"

Novosti online

02. 02. 2023. u 08:34

DA li je realno da ovoliko daleko ide mržnja prema Novaku Đokoviću i svemu što je srpsko? Nikada mu neće oprostiti 22 grend slema i sve te silne titule i trofeje.

БОЛЕСНИ УМ АМЕРИКАНКЕ: Ђоковић није освојио Мелбурн, Срби су геноцидан народ

Tanjug/AP

Smeta im zastava zemlje iz koje dolazi, ni njegov tata Srđan nije omiljen, pa čak ga povezuju sa Rusijom, a kada više ne znaju šta će, onda izmišljaju da je lažirao povredu. Koliko ide bolest prema Đokoviću i Srbiji najbolje oslikava jedan podkast koji organizuje „Reket magazin”, a koji su radile nekadašnja australijska teniserka Rene Stabs i „novinarka” Kejtlin Tompson, gde je napravljen osvrt na nedavno završen Australijan open.

Naime, podkast je počeo uvodom Tompsonove kako u muškom delu turnira nemamo pobednika. Zašto? Pa, zato što „novinarka” iz dna duše mrzi Novaka Đokovića i ne želi da prihvati da je osvojio trofej.

Bolesni um Amerikanke je nastavio monolog kako Srbi pate od sindroma žrtve, iako to nisu jer je gospođa Tompson gledala dokumentarni film i videla kako su Srbi u Bosni napravili genocid. Ona smatra da je taj sindrom zahvatio i Novaka Đokovića, pa se on stalno godinama unazad predstavlja kao žrtva.

Stručna sagovornica, inače i komentator američke sportske TV mreže ESPN Rene Stabs, nije smela da ide toliko daleko i da uvredi ceo srpski narod, ali je imala šta da kaže na ponašanje Novakovih navijača u „Rod Lejver” areni. Njoj je, navodno, zasmetala buka kojom su Đokovićevi navijači proslavljali poen, gem ili set srpskog asa, rekavši kako drugi navijači, oni neutralni, nisu mogli u miru da uživaju u tenisu.

Zanimljivo kako se proverena Novakova „hejterka” nije osvrnula na konstantne provokacije i vređanje s tribina najboljeg igrača planete tokom dve nedelje takmičenja u Melburnu, zbog čega je u nekoliko navrata moralo da reaguje i obezbeđenje.

Mrzite ga koliko hoćete, ali titule mu uzeti ne možete, njegovo ime ne spominjite jer niste ni po čemu dorasli velikom GOAT majstoru Novaku Đokoviću.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili