"POVREDA? ĐOKOVIĆ JE TRČAO KAO GAZELA!" Trener čuvenog tenisera sumnja u Novakove tvrdnje

Novosti online

01. 02. 2023. u 22:50

POVREDA zadnje lože koja je mučila Novaka Đokovića na Australijan openu je i dalje tema broj jedan. Mnogi sumnjaju u verodstojnost iste.

ПОВРЕДА? ЂОКОВИЋ ЈЕ ТРЧАО КАО ГАЗЕЛА! Тренер чувеног тенисера сумња у Новакове тврдње

Tanjug/AP

Ipak, jasno je da je Nole imao velike probleme, posebno u prva tri meča. Njegov trener Goran Ivanišević je rekao da se najviše pribojavao meča sa Grigorom Dimitrovim i smatrao je da je Bugarin imao pogrešnu taktiku.

- Novak protiv Dimitrova je bio meč kog sam se najviše plašio. Dimitrov je igrao potpuno pogrešno, njegov trener i on nisu imali pravi plan. Novak nije mogao da se kreće a Grigor je odigrao svega dva ili tri drop-šota, ja bih odigrao 300 - rekao je Ivanišević.

Izjava hrvatskog stručnjaka se nije svidela Danijelu Valverduu, treneru Dimitrova. On je na Tviteru objavio jedan poen sa pomenutog meča.

- Evo ga najbolji poen turnira po Australijan openu gde vidite da Đoković trči kao gazela. Čestitke. Nivo mu je bio izuzetan tokom 12 mečeva odigranih u ovoj zemlji. Imao je samo dva izgubljena seta - istakao je Venecuelanac.

Podsetimo, Đoković je u Melburnu došao do 10. titule na prvom grend slemu, a 22. ukupno, po čemu se izjednačio sa Rafaelom Nadalom.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri