ŠTA SE OVO DEŠAVA U MELBURNU?! Ispao još jedan favorit

Novosti online

22. 01. 2023. u 10:58

Češki teniser Jirži Lehečka plasirao se u četvrtfinale Australijan opena, pošto je danasa u osmini finala pobedio favorizovanog Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima sa 3:1 u setovim - 4:6, 6:3, 7:6 (7:2), 7:6 (7:3).

ШТА СЕ ОВО ДЕШАВА У МЕЛБУРНУ?! Испао још један фаворит

Tanjug/AP

Meč je trajao tri sata i 13 minuta, a Lehečka je napravio veliko iznenađenje plasmanom u četvrtfinale turnira u Melburnu. Kanadski teniser je dobio prvi set, ali je Lehečka dobio naredna tri i zasluženo je stigao do najboljeg rezultata u karijeri.

Lehečka će u četvrtfinalu Australijan opena igrati protiv pobednika meča između Grka Stefanosa Cicipasa i Italijana Janika Sinera.

Plasman u četvrfinale obezbedio je i američki teniser Sebastijan Korda, pošto je u dramatičnom mecu pobedio Poljaka Huberta Hurkača 3:6, 6:3, 6:2, 1:6, 7:6 (10:7).

Korda će u četvrtfinalu igrati sa ruskim teniserom Karenom Hačanovim koji je u osmini finala eliminisao Japanca Jošihita Nišioku sa 6:0, 6:0, 7:6 (7:4).

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu