ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ NAJVEĆI! Imao je poruku za Kordu, a potom se emotivno obratio svom timu!

Novosti online

08. 01. 2023. u 12:23

NOVAK Đoković savladao je u finalu ATP turnira u Adelejdu Sebastijana Kordu 2:1 u setovima, a nakon meča nije krio oduševljenje.

ЗБОГ ОВОГА ЈЕ ЂОКОВИЋ НАЈВЕЋИ! Имао је поруку за Корду, а потом се емотивно обратио свом тиму!

Tanjug/AP

Novak Đoković po 92. put osvaja ATP pehar u karijeri. Na početku obraćanja Novak je uputio poruku Sebastijanu Kordi i njegovom timu.

- Nekoliko reči želim da uputim Sebu i njegovom timu. Izuzetan turnir. Bio si bliži pobedi nego ja. Jedna ili dve lopte su odlučile. Izvanredan si igrač, samo nastavi tako, rekao je Đoković.

On je potom uputio poruku svom timu prema kom je tokom meča imao oštru reakciju.

- Hvala i mom timu. što me trpe, što me tolerišu i u dobrim i lošim vremenima. Danas siguran sam da nije bilo lako sa mnom, ali cenim što su tu. Moj brat Marko je tu, ne viđam ga često, hvala mu što je tu. Volim ga. Neverovatna nedelja, a vi ste je učinili još posebnijom. Dao sam sve od sebe da spustim ruke na ovaj trofej, rekao je Đoković, i potom se obratio navijačima:

- Doživeo sam ovde nešto što nisam u životu, hvala svim navijačima što su dolazili svaki dan. Osećao sam se kao da igram kod kuće. Hvala svima iz dubine srca.

Imao je poruku za predstavnike Aboridžina koji je blagoslovio trofej pre uručenja.

- Konačno, ali ne manje važno, sjajno je što su nam trofej uručili predstavnici aboridžinskog naroda. Hvala što ste tu, što prenosite kulturu o istoriji vašeg naroda, vidimo se sledeće godine, rekao je Đoković.

BONUS VIDEO: KO JE NAJPLAĆENIJA SPORTISKINjA: Objavljena lista zarada za 2022

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024