NIJE IM BILO SVEJEDNO: Đoković otkrio kako je ušao u Australiju

Novosti online

03. 01. 2023. u 09:25

Srpski navijači su sjajno dočekali Novaka Đokovića u Adelejdu, koji je u prvom meču pobedio Francuza Konstanta Lestjena u dva seta - 6:3, 6:2

НИЈЕ ИМ БИЛО СВЕЈЕДНО: Ђоковић открио како је ушао у Аустралију

Tanjug/AP

- Da, puno srpskih zastava. Znam da je srpska zajednica u Australiji velika. Nisam mislio da će toliko Srba doći. Mnogo sam im zahvalan. Nadam se da će dolaziti na svaki meč - rekao je Đoković na konferenciji za medije i dodao:

- Svako iskustvo i svaki dan ovde je ove godine je pozitivan. Ljude koje sam sreo na plaži, u restoranima ili gde god sam išao, svi su mi poželeli dobrodošlicu. Mogu samo da im se zahvalim, odlično se osećam. To se odražava na moj tenis. To je nešto na šta se fokusiram. To je razlog zašto sam ovde. Nadam se da će tako i ostati.

Novak je u Australiji već sedam dana, a na konferenciji više od polovina pitanja ticala se prošlogodišnjeg lošeg iskustva koje je imao.

- Mogu da kažem da je dolazak ove godine drugačiji u odnosu na ostale zbog svega što se dešavalo pre 12 meseci. Ali to je iza mene. Idem dalje, gledam napred. Došao sam nedelju dana pre mog prvog meča. Dovoljno vremena. Zapravo, ne sećam se kada sam došao tako rano u Australiju. Imao sam dovoljno vremena da se prilagodim na vremensku zonu, vremensku razliku i na sve što me čeka ovde.

Ulazak u Australiju bio je normalan za Đokovića, ali ne i za njegov tim.

- Malo sam se šalio sa mojim timom da ću ovoga puta ući u Australiju. To se i dogodilo. Bilo je normalno, kao i svake druge godine, osim prošle. Dobrom sam sleteo, prošao pasošku kontrolu, pokupio stvari i otišao u hotel - istakao je Novak i poručio:

- Da se nisam radovao dolasku u Australiju, ne bih ni bio ovde. Želim da budem ovde. Drago mi je što sam do sada naišao na prijem kakav sam želeo. Neću da se fokusiram na negativne stvari. Ovde sam da igram tenis i širim dobru energiju.

Đoković u narednom kolu igra protiv Kventana Alisa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)