NEKADAŠNJA NBA ZVEZDA TVRDI: ''Nisam bio drogiran, hteo je da me ubije''

Novosti online

03. 01. 2023. u 11:15

Nekadašnji NBA as Lamar Odom tvrdi da je jedan čovek hteo da ga ubije.

НЕКАДАШЊА НБА ЗВЕЗДА ТВРДИ: Нисам био дрогиран, хтео је да ме убије

FOTO: N. Paraušić

Kao što je i najavljeno, dokumentarni film o životu Lamara Odoma pod nazivom "Seks, droga i Kardašijani" ugledao je "svetlost dana" na startu 2023. godine!

Nekadašnja NBA zvezda iza sebe ima buran život, on je pored fenomenalnih partija u NBA ligi bio verovatno najluđa glava van parketa. Pored toga što je bio u braku sa Kim Kardašijan, spavao je sa preko 2000 žena i to uglavnom drogiran.

Godine 2015. je pronađen bez svesti u jednom bordelu u Nevadi, konzumirao je tri dana zaredom vijagru i kokain, nakon čega je pao u komu, gde je pretrpeo 12 moždanih i 6 srčanih udara.

Nakon sedam godina on tvrdi da to veče kad je pao u komu nije bio drogiran, već da je vlasnik bordela Denis Hofa hteo da ga ubije.

- Ne znam šta je Hof imao protiv mene, ali nisam uzimao drogu te noći. Pokušao je da me ubije - rekao je Odom u filmu, a zatim se prisetio teških trenutaka:

- Kada sam se probudio u svojoj bolničkoj sobi u Nevadi, nisam mogao da se pomerim. Nisam mogao da govorim. Bio sam zarobljen u sopstvenom telu. Pogledao sam ka dole i imao sam sve one cevi koje su mi izlazile iz usta. U tom trenutku svog života svaki dan sam uzimao kokain. Nisam mogao, a nisam ni želeo, da se kontrolišem. Sećam se da sam sedeo u krevetu i prvi put nisam mogao da izađem iz situacije. Bio sam zarobljen celi dan sa sopstvenim mislima. Ležao sam zakačen za te mašine dok su ljudi oko mene plakali.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)