"NISAM JOŠ MRTAV" Legendarni teniski trener demantovao vest koja je obišla svet (FOTO)

Novosti online

21. 11. 2022. u 11:24 >> 12:23

SLAVNI teniski trener Nik Bolitijeri, kroz čiju akademiju su prošla neka od najvećih imena belog sporta, nalazi se na samrti, ali je njegova porodica demantovala vest da je preminuo, koja je pre nekoliko sati obišla svet.

НИСАМ ЈОШ МРТАВ Легендарни тениски тренер демантовао вест која је обишла свет (ФОТО)

Foto: N.Skenderija

Vest je demantovana na Nikovim društvenim mrežama, iako je zbog stanja u kome se on trenutno nalazi malo verovatno da je legendarni trener sam napisao.

- Želim da vas sve uverim da sam, suprotno onome što ste možda pročitali, još uvek živ. Ništa ne može dugo da drži oborenog ovog starog Italijana. Pored mene je moja porodica i mnogi prijatelji me posećuju, što me čini veoma srećnim - stoji u saopštenju.

Oglasila se i Nikova kćerka Anđelika En.

- Tata je vrlo blizu prelaska na drugi svet, ali je još živ i nadamo se da će biti s nama za Dan zahvalnosti (poslednji četvrtak u novembru u SAD). Mislite na njega i pomenite ga u molitvama, za njegov što lakši ostatak života i lep prelazak na drugi svet, kad god se to desilo. Volimo te, tata - napisala je njegova kćerka Anđelika En na Fejsbuku.

Nik Bolitijeri je u bogatoj karijeri radio sa nekim od najvećih zvezda "belog sporta" kao što su: Andre Agasi, Monika Seleš, Džim Kurijer, Dženifer Kaprijati, Mari Pirs, Serena i Venus Vilijams, Marija Šarapova, Martina Hingis, Maks Mirnji i naša Jelena Janković.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)