NOVAČE, SKIDAM TI KAPU ZA SVE ŠTO SI POSTIGAO: Kasper Rud uputio neverovatnu poruku Đokoviću

Александар Илић
Aleksandar Ilić

20. 11. 2022. u 21:19

NIJE uspeo Kasper Rud u neverovatnom duelu protiv Novaka Đokovića da podigne trofej u Torinu, a nakon meča bio je pun reči hvale za neverovatnog Srbina.

НОВАЧЕ, СКИДАМ ТИ КАПУ ЗА СВЕ ШТО СИ ПОСТИГАО: Каспер Руд упутио невероватну поруку Ђоковићу

FOTO: Tanjug/AP

Odmah na početku je Kasper Rud uputio poruku Novaku Đokoviću koji iza sebe ima tešku godinu.

- Ne mogu da zamislim koliko je teška godina bila za tebe Novače. Skidam ti kapu za sve što si prevazišao, šta si postigao, godina je bila neverovatna. Čestitam ti što si svima pokazao da sezonu možeš da završiš u neverovatnom stilu, poručio je i potom govorio o sjajnoj godini:

- Godina je bila puna neverovatnih dostignuća i uspeha. Želim da zahvalim svom timu koji mi je pomogao u neverovatnoj sezoni. Hvala sponzorima i organizatorima turnira, bez vas ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Ovo je veliko iskustvo, radite sjajan posao i nadam se da su svi uživali u tenisu, nakon toga zahvalio je navijačima:

- Motiviše me da nastavim u istom ritmu. Prošla je još jedna godina hvala svim navijačima. Gde god da ste, naročito ovde u Torinu, atmosfera i osećaj igrajući pred vama je divan. Neće biti mnogo vremena za odmor, vraćamo se naredne godine u Australiji. Hvala i mojoj devojci Mariji koja mi je dozvolila da radim ono što volim. Hvala što si ostala uz mene, jedva čekam da budemo normalan par pre odlaska u Australiju, istakao je Rud.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)