BRUKA: Otkriveno zašto Danil Medvedev nije igrao na Lejver kupu, na kome su bili i Novak Đoković i Rafael Nadal i Rodžer Federer

Novosti online

25. 10. 2022. u 12:41

NOVAK Đoković i Rafael Nadal su uveličali odlazak u penziju svog velikog rivala Rodžera Federera, a danas je otkriveno zašto na tom događaju nije učestvovao i, u tom trenutku četvrti na svetskoj rang-listi, Danil Medvedev.

БРУКА: Откривено зашто Данил Медведев није играо на Лејвер купу, на коме су били и Новак Ђоковић и Рафаел Надал и Роџер Федерер

FOTO: AP/Tanjug

Podsetimo, u Londonu je od 23. do 25. septembra održano revijalno takmičenje Lejver kup, na kome se Federer oprostio od takmičarskog igranja tenisa nastupajući za "Tim Evrope" (koji je na kraju poražen od "Tima sveta", iako su za njega nastupili i Novak Đoković i Rafael Nadal).

Rus Danil Medvedev je trebao da igra, ali je pred početak tog nadmetanja javno saopštio da "ipak neće putovati u London", no danas je obelodanio šta se, zapravo, "iza kulisa" dešavalo.

Njegove reči preneo je sajt "Čempionat", a glase ovako:

- Istina je da sam, prema pravilima takmičenja, i ja trebao da budem pozvan. A tamo, ipak, nisam bio, i to ne zato što sam odbio poziv (nego zato što nisam bio pozvan, prim. prev.). Imao sam pritom i problem da dobijem vizu za ulazak u Englesku i, kako ne bih pravio nikome probleme, objavio sam da ne dolazim - otkrio je Danil Medvedev.

On se trenutno nalazi u Beču, gde će na tamošnjem ATP turniru za prvog rivala imati Gruzina Nikoloza Basilašvilija.

BONUS VIDEO: Novak Đoković briljirao, a nije bio među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (2)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)